Προέρχονται από την ποικιλία Θρούμπα και έχουν πάρει το όνομά τους από το νησί Θάσος στη Βόρεια Ελλάδα όπου και καλλιεργούνται. Μικρές, μαύρες ελιές με ζαρωμένο δέρμα, αλμυρό με μαστιχωτή υφή, πλούσιο σε τοκοφερόλες. Οι καρποί διατηρούνται στα δέντρα μέχρι την πλήρη ωρίμανση, μέχρι να ζαρώσουν. Στη συνέχεια, υποβάλλονται σε επεξεργασία σε στρώσεις αλατιού.
Όραμά μας είναι να είμαστε ένας από τους πιο αξιόλογους προμηθευτές ελληνικών προϊόντων ελιάς, προσφέροντας στους διανομείς και τους καταναλωτές μας φυσικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνικές και πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον.