Έχουν το όνομα της περιοχής που καλλιεργούνται, την Χαλκιδική στη βόρεια Ελλάδα. Μεγάλες, οβάλ, ωχροχρυσοπράσινες ελιές με υψηλή συγκέντρωση λαδιού, πλούσιες σε ασβέστιο με γεμάτη γεύση και σύσταση φρούτου. Λόγω του μεγάλου μεγέθους και της σφικτής υφής τους, μπορούν να γεμιστούν με μια επιλογή από μεσογειακά αντιπαστικά όπως λιαστή ντομάτα, κόκκινη πιπεριά, φέτα, αμύγδαλα και άλλα.
Όραμά μας είναι να είμαστε ένας από τους πιο αξιόλογους προμηθευτές ελληνικών προϊόντων ελιάς, προσφέροντας στους διανομείς και τους καταναλωτές μας φυσικά προϊόντα υψηλής ποιότητας, χρησιμοποιώντας καινοτόμες τεχνικές και πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον.