Ανθος αλατιού “FOS”
Το άνθος αλατιού “FOS” δημιουργείται από την εξάτμιση του θαλασσινού νερού σε φυσικές κοιλότητες μεταξύ των βράχων
στις ακτές της Μάνης στη νότια Πελοπόννησο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, όταν ο ήλιος καίει τους βράχους. Οι ντόπιοι συλλέγουν με τα χέρια τους από τις αποξηραμένες κοιλότητες το καλύτερο ανώτερο στρώμα. Απολαύστε την αληθινή γεύση του Μεσογειακού ήλιου, πλούσια σε ιχνοστοιχεία και χωρίς καθόλου προσθήκη συντηρητικών. Πασπαλίστε το άνθος αλατιού πάνω σε φρέσκο και μαγειρεμένο φαγητό.